Сви причају о газда Деспићу из Прибоја: Он је одбио све субвенције и рекао Вучићу да га због овога сања 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Сви причају о газда Деспићу из Прибоја: Он је одбио све субвенције и рекао Вучићу да га због овога сања
Trenutno na sajtu: 300       |       Podeli:
22.05.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Власник компаније Власник компаније "Терме 36.6" и новоотвореног хотела у Прибоју Горан Деспић рекао је да је сав
Горан Деспић, власник хотела Терме 36,6, Фото:ГЗС

новац који је зарадио у Русији одлучио да уложи у своју земљу и родни град, јер је у Србији осетио да се дешава економска, привредна и инфраструктурна "револуција".

На отварању свог хотела "Терме 36.6", Деспић је рекао да је данас за Прибој историјски дан, јер се после више од 40 година није догодило да у једном дану буду отворени хотел и фабрика.

Деспић: Улажем у Србију, јер видим да напредује

Деспић је истако да је то резултат рада садашње власти и председника Србије Александра Вучића и наглашава да то каже потпуно објективно, јер ни он ни чланови његове породице никада нису били чланови ниједне странке.

„У Србији се дешава револуција. Никада нисам ни замишљао да ће се у нашој земљи градити оволико аутопутева, фабрика... Као да сањам", рекао је Деспић.

Говорећи о хотелу, Деспић је навео да комплекс "Терме 36.6" обухвата истоимени хотел са четири звездице у центру старог Прибоја, који се простире на 5.000 квадратних метара, Спа и велнес центар у Прибојској бањи и председничке виле са базенима, спортским теренима и зоолошким вртом.

Најавио је и изградњу луксузног бутик хотела са пет звездица у Прибојској бањи.

Деспић је објаснио да је хотел добио назив по температури лековите бањске воде у Прибојској бањи која износи 36,6 степени Целзијуса, додајући да је то и идеална температура људског тела.

Истакао је да Србија последњих година помаже хотелијере, али и додао да њему није била потребна субвенција.

Изразио је наду да ће у октобру, како је најавио председник Вучић, почети изградња пута од Прибоја до Златибора, а који је, наглашава, важан за развој Прибоја.

Деспић је поновио да се Србија мења, да има иницијативу и да је питање колико заиста заостаје за ЕУ.Хотел "Терме 36.6", односно некадашњи хотел "Прибој", а касније познат и као хотел "Бић", отворен је данас у Прибоју након реконструкције која је коштала више од седам милиона евра, у присуству председника Александра Вучића.

Прибој значајно промењен у последњих седам година

Вучић је на отварању хотела "Терме 36.6" у Прибоју истакао да се тај град много променио у последњих седам година и да је поносан на ту чињеницу. Вучић је у обраћању казао да су се за Прибој борили он и многи његови људи, а посебно је захвалио саветнику Јергу Хескенсу.

Истакао је и да можемо да успемо само ако имамо људе и породице као што је породица Горана Деспића која је инвестирала у обнову хотела. "Радио је цео живот и одлучио да уложи у Србију, а могао је лагодно да живи три живота без икаквих проблема од Монака до Москве. Он је решио да новац који је тешким радом зарадио у иностранству уложи у свој Прибој, казао је он.

Вучић је подсетио да је Деспић добио признање патријарха СПЦ Иринеја, те најавио да ће добити одговарајући орден Републике Србије за све што је урадио за овај крај.

„Прибој не изгледа као пре седам година када сам долазио. Ако је неко поштен нека узме слику Прибоја од пре седам година и данас, па погледајте шта је било и шта је данас у Прибоју. Данас када видите овакав хотел са четири звездице, а онда газда Деспић каже да нуди ноћење са доручком за 2 990 динара. Када га питате како се исплати, он не кука и каже има рачуна”, додао је Вучић указујући да су му нуђене субвенције, али да их је одбијао.

Вучић је казао да ће у хотел, у који су уложени милиони, долазити гости из целе Србије, али и иностранства.

Пренео је да је договорено да се од 1. октобра крене са изградњом пута Прибој-Кокин Брод, како би се спојили Златибор и Златар са Прибојем, што ће коштати најмање 850 милиона динара.

„Настављамо да радимо на прузи Ваљево-Врбница. Пут ћемо брзо да завршимо, али за три до четири године моћи ћемо да кажемо да идемо солидном брзином пругом Београд-Бар”, нагласио је он.

На крају је честитао Прибојцима што је њихов град међу најбољима у Србији по вакцинацији са више од 50 одсто вакцинисаних.

Курир.рс/Танјуг/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Goran despic vlasnik hotel 36.6 radio u Rgusiji sav novac ulaže u Srbiju

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.315.984 посета
Тренутно на сајту: 301 посетилац(a)